middle middle
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • 한국어

Wie zijn wij?

Met wereldwijd meer dan 50 installaties, is SIAP Acoustics B.V. een vooraanstaand bedrijf op het gebied van variabele akoestiek, zaalakoestiek, elektroakoestiek  en ruimteakoestiek.

Wij – het SIAP team – gunnen de wereld – overal en voor iedereen – het geluk en vreugde van de best mogelijke muziekervaring voor het oor. De maximale vreugde in het leven is met muziek verbonden. Voor ons is deze motivatie zo eenvoudig dat het vanzelfsprekend is.

Het SIAP fundament ligt in ons muzikale hart. Het team, geleid door bestuurders Wim Prinssen en Reinout Gerlach, heeft een geweldige passie voor fijne muziek, zowel in luisteren als uitvoeren. Het is een fundamentele passie van het leven om onze muzikale en technische talenten te combineren om op deze manier de beste mogelijke muziekervaring te bereiken. Vertaling van kritisch en analytisch luisteren naar akoestische architectuur, resulteert in compromisloze behandeling van de muziek waardoor deze akoestisch optimaal tot zijn recht komt. Dit pure en wezenlijke principe – alleen met behulp van natuurlijke processen – creëert een hoogstaande akoestiek, die klinkt zoals het moet zijn.

Waarom?

In 1988 besloot  een team van acoustici – ontevreden met de op dat moment bestaande commerciële (variabele elektronische akoestiek) systemen in die tijd – zelf een “Systeem voor verbetering van Akoestische Prestatie” (SIAP) te ontwikkelen. SIAP verzorgt een flexibele elektronische architectuurbenadering die erkent dat elke uitvoeringsruimte zijn eigen, individuele, architecturale akoestische handtekening heeft.

In 2016 (29 jaar later!) Blijft SIAP doorgaan met het zetten van nieuwe standaarden…

SIAP verwelkomt u in de elektronische akoestische architectuurwereld van de 21st eeuw!

Middle