middle middle
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • 한국어

Akoestiekaanvulling

Het SIAP systeem verbetert de akoestiek van een zaal voor een enkel doel en / of multifunctioneel gebruik:

SIAP akoestiekverbetering kan bijvoorbeeld worden toegepast voor verbetering van de verstaanbaarheid van onversterkte spraak in een drama theater of voor verbetering van de akoestiek voor muziek in een concertzaal, operahuis of kerk.

Veelzijdige akoestiekverbetering (variabele akoestiek) maakt de akoestiek van een zaal optimaal geschikt voor een breed scala van doeleinden. Bijvoorbeeld; de akoestiek voor muziek kan worden verbeterd door het verbeteren van de nagalmtijd, het aanvullen en omhullen van het geluid, de ruimtelijkheid enz. van een hal die onvoldoende galm heeft voor onversterkte ( klassieke ) muziek: operette, opera, ballet, overweging, kamermuziek, kamerorkest, symfonie orkest, koor, orgel enz.

Het SIAP systeem is uniek omdat de galm, die wordt gegenereerd door de processor om de nagalmtijd van een ruimte te verhogen, is samengesteld uit geluidsreflecties zoals in een echte concertzaal of opera theater. De opbouw en ontwikkeling van deze reflecties door het SIAP systeem komt overeen hoe deze reflecties zich opbouwen en ontwikkelen in een natuurlijke omgeving. Met andere woorden, SIAP galm is volledig natuurlijk (in tegenstelling tot kunstmatige nagalm processors en / of op akoestische terugkoppeling gebaseerde systemen die onnatuurlijk of ” versterkt ” kunnen klinken ). Dit natuurlijke unieke proces heeft SIAP wereldwijd gepatenteerd.

Middle